Welkom bij Eye Candy Parkstad


Mijn naam is Samantha en 5 jaar geleden begonnen met het oprichten van Eye Candy Parkstad. Ik ben inmiddels van 2016 gecertificeerd permanent make-up specialist.  Ik heb mij uitsluitend gespecialiseerd in technieken zoals microblading, 3D hairstrokes en eyeliner.  Eye Candy Parkstad staat in de regio bekend als goed aangeschreven salon voor permanente make-up met tevreden klanten. Mijn doel is om dames te voorzien van goed uitziende en vooral natuurlijke wenkbrauwen voor een betaalbare prijs. Voor mij is het belangrijk dat ik een kwalitatief goed resultaat kan aanbieden tegen een toegankelijk tarief waardoor het voor iedereen mogelijk is om de wenkbrauwen mooi te houden zonder jaarlijks heel veel geld kwijt te zijn. 


Richtlijnen COVID-19

 

Beste klant,

Hierbij een belangrijke mededeling met betrekking tot het COVID-19 virus!

De salon is gewoon open, maar er zijn een paar belangrijke maatregelen die moeten worden gehandhaafd om u en  andere klanten maar ook mijzelf te beschermen.

Waar moet u rekening mee houden?

Heeft u last van hoesten of verschijnselen van de griep of koorts dan verzoeken wij u om eerst even uit te zieken en te herstellen alvorens u naar de salon komt. Heeft u een afspraak, meld deze dan af.
Dit geld ook als uw kind of partner deze verschijnselen vertoond. 

Ik verzoek u om de hierboven omschreven aandachtspunt in acht te nemen!

Ik was mijn handen na iedere klant. Ik vraag u bij aankomst in de salon dit ook te doen. De hygiëne voor u en mijzelf neem ik dan ook zeer serieus. 

Indien gewenst wordt er een mondkapje gebruikt bij de behandeling.

Nieuwe website en webshop!


Beste klant,

Om nog overzichtelijker te zijn en van alle gemakken thuis te zijn, hebben wij een nieuwe website! Ook kan je via de webshop een dienst kopen en op gewenst moment een afspraak inplannen .